tiistai 22. toukokuuta 2012

Tummia silmänalusia ilman kimallusta..




Nyt seuraa paha kysymys. Mikä on vampyyrin ja vampyyrin ero?


Annan Vihjeen:


Jos et huomannut eroa.. On ihan oikein että sinut imetään kuiviin.

Eli kuten nokkelimmat päättelivät.. Kyllä. Olen vihdoin nähnyt Dark Shadowsin. Ja koska kaikki varmasti uskovat minua kun sanon, että leffa on täydellinen niin en keskity sen analysoimiseen.. ainakaan paljoa :)

Tim Burton + Johnny Depp + Danny Elman +
Helena Bonham Carter + Michelle Pfeiffer = 
Burttongasm
Jälleen kerran täydellinen työryhmä siis. Burtonin ihanat synkät maisemat ja Danny Elfmanin sävelmät ovat todella todella todella ihana yhdistelmä ! En varmaan saa taas nukutuksi kun olen ihan Dark Shadows fiiliksellä ! Tätä kirjoittaessakin kuuntelen soundtrackiä spotifystä.... :))) En malta odottaa, että saan lisättyä Dark Shadowsin DVD-hyllyyni muiden Burton leffojen viereen ! Hmm.. ihan kuin olisin jauhanut tähän mennessä vain ylifanituksestani...

Parasta leffassa kuitenkin on nimenomaan se, että jälleen kerran saimme valkokankaalle OIKEAN vampyyrin, joka a) ei kimalla auringon valossa b) ei ole tolkuttoman rakastunut johonkin emohutsuun c) oikeasti tappaa viattomiakin ihmisiä.. Lasten täytyy oppia, että kun kohtaa vampyyrin niin se ei automaattisesti tarkoita ikuista kolmiodraamaa tämän, ihmissuden ja draculan välillä. Vaan silloin kun kohtaa vampyyrin on vain toivottava että taskusta löytyy hopea esineitä, vaarna ja/tai pussillinen päivänvaloa. Sekin helpottaa jos seuranasi on Van Helsing tai Abraham Lincoln.


Burtonin luoma versio Barnabas Collinssista on tyylikäs, sivistynyt, tummasilmäinen, verenjanoinen ja Johnny Depp.
Leffassa oli myös yksi juttu mitä ihmettelin... nimittäin jo toistamiseen Burtonin leffan päähenkilön rakastetun nimi oli Victoria.. Aikaisemmin siis Corpse Bridessa... onhan se toki nätti nimi, mutta miksi toistamiseen sama? Hahmotkin olivat hieman samanoloiset keskenään... Voisiko tässä olla jotain muutakin?
Burton on nimittäin usein leffoissaan puinut osittain omaa elämäänsä.. Esimerkiksi Burton on myöntänyt, että koska urheilulliset pojat koulussa kiusasivat häntä pienenä, esittää hän usein leffoissaan urheilijat (etenkin rugbyn pelaajat) täysinä idiootteina. Tämä näkyy ainakin elokuvassa Bettlejuice. Ehkä siis kyseessä on joku kauan sitten epäonnistunut rakkaus... No kuka tietää... :DD

Lopuksi on vaan pakko vielä mainostaa, että elokuva on katsomisen arvoinen ja varmasti Burton ja/tai Depp fanien mieleen.. :) Leffasta voi myös näiden huippu näyttelijöiden lisäksi bongata kaksi ihmistä Christopher Leen ja Skinsistä tutun Cassien.
Täytyy varmaan joskus yrittää tutustua tähän Dark Shadows tv-sarjaan.. sitten pääsisi ainakin vertailemaan näitä... :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...