torstai 14. kesäkuuta 2012

The Cutest Cartoon Couple

En ole varma mikä minuun on mennyt kun tälläistä hömppää tänne kirjoitan :)) Mutta jokatapauksessa minun on jo pitkään pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta... Alkuperäinen idea oli, että tekisin oikein listan suosikki sarjakuva pareistani, mutta aina se päätyi siihen, että ei ole olemassa mitään muuta niin suloista paria kuin tämä.
Kitty Pryde & Peter Rasputin

Eli suloisin sarjakuva-paritus löytyy X-menistä. Shadowcat ja Colossus vaan on niiiiiiiin lutuisia<3 Toinen on iso ja vahva ja toinen on pieni ja hento... Kyvyiltäänkin hyvin vastakohtaiset ! Siinä missä Kitty kulkee salaa ja hissukseen läpi seinien ja esineiden, tulee Peter hurjalla ryminällä läpi betonin ja kiven. Mutta miten he ovat päätyneet yhteen? Siitä aion teille nyt sitten kertoa... tai siis yrittää koota jonkinlaisen kuvaelman tapahtumista... :)

Kitty on suhteessa paljon uudempi hahmo kuin Colossus, joka on jo vuodelta 1975. Mutta jo ensiesiintymisillään 1980-luvulla Kittyllä näytti olevan tunteita Peteriä kohtaan. Kitty olikin pitkään ihastunut salaa Peteriin ja käyttäytyikin sen mukaan. Hyvänä esimerkkinä se kerta kun Kitty sai Peterin punastumaan pussaamalla tätä ja kehumalla häntä seksikkääksi kaikkien Xavierin-instituutin mutanttien edessä.. :) Ongelmaksi tuolloin koitui se, että Peter oli 19-vuotias ja Kitty vasta 14, eli sakkolihaa. Joten suhde pantiin vähän niinkuin pannaan ikä-ongelman takia. Kuitenkin myöhemmin X-men lehden numerossa 165, jolloin kumpikin salarakkaista olivat saaneet tartunnan Brood-nimisestä parasiitistä ja olivat kuolemaisillaan, Kitty sanoi: "If I were older it would not be a problem.." Johon Peter vastasi suudelmalla ja tokaisemalla:
"However, little one, you are not older"

 Ja jotta ei mene liian helpoksi niin oli toinenkin ongelma: Kitty Pryde on juutalainen ja Peter Rasputin taas on ateisti. :) Muista ongelmista en jaksa puhua sillä ne latistavat tunnelman ! Sanottakoon, että tietenkin matkalla on ollut syrjähypyjä ja särkyneitä sydämiä, mutta miten muuten suhteen saisi pidettyä mielenkiintoisena mutanttien-maailmassa?

Kerrankin minäkin olen perillä X-men lehden tapahtumista, sillä minulle on nyt jo vuoden päivät ollut se tilauksessa. Tällä hetkellä Kitty on juuri palannut takaisin matkaltaan halki avaruuden. Aiemmin X-menissä siis Kitty pelasti Maan muuntamalla jättimäisen luodin läpimeneväksi, mutta joutui uhraamaan itsensä luodin mukana. Peter jaksoi kuitenkin uskoa, että Kitty on vielä hengissä ja juuri kun luultiin, että Kitty olisi mennyttä niin Magneto käytti voimiaan ja sai Kittyn palautettua Maahan. Mutta vaikka Kitty on taas turvallisesti Maassa niin vastaan tuli pieni mutka: Juuri kun Peter oli syöksymässä halaamaan Kittyä, he huomasivat että se ei onnistu. Kitty on muuttunut kokonaan läpimentäväksi ja vielä ei ole keksitty keinoa parantaa häntä tästä "Haamu-tilasta"...

Todellakin toivon, että seuraavaan X-men First Class-sarjan elokuvaan saataisiin Shadowcat ja Colossus. Heidän mitättömän pienet esiintymisensä aiemassa trilogiassa otti enemmän vain päähän. Molemmat ovat suhteellisen tunnettuja hahmoja ja vielä melko pääosissakin niin toivon, että heidät nähdään seuraavassa leffassa.








1 kommentti:

  1. Voi Tuomo mä niin tykkään tästä sun blogista :) Oon seuraillu jo pidempää, en tiiä miks en oo liittyny lukijaks! Tälläsiä parijuttuja enemmän, tää on ihana :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...