maanantai 30. heinäkuuta 2012

Gon

Hahaa ! Bongasin jotain hienoa kaupan hyllyltä ! Masahi Tanakan sarjakuva Gon on alkanut ilmetyä Suomessa!

Gon on siis Paleoliittiselle kaudella seikkaileva pieni dinosaurus. Herttaisen näköinen pikku-dino on ulkonäöstään huolimatta kova pala. Voimakas kallo on hyvä taklaus väline ja häntä toimii kuin ruoskaa. Leuat ovat valtavat lihansyöjän työvälineet. Gon aiheuttaa usein harmia muille kanssa elävilleen eli kaikenmaailman elukoille, mutta on silti loppupeleissä hyvinkin hyväsydäminen kaveri.

Gon-sarjakuva on siis japanilaisen Masahi Tanakan luoma sarjakuva. Erikoista tässä on se, että sarjakuvassa ei ole yhtäainuttakaan puhekuplaa eikä ääniefektiä, vaan kaikki on toteutettu elein ja vauhtiviivoin. Piirostyö onkin pelkkää tussia, lukuunottamatta muutamaa värillistä sivua sarjiksen alussa.
Puhumatta siis paras.


Gon tapaa matkanvarrella monia eläimiä ympäri maailman. Hienona asiana sarjakuvassa pidin, että sivuilta löytyy myös aina uusien eläin-tuttavien laji-nimi. Samalla voi oppia jotain luonnontieteistäkin kun lukee hirmu-dinon seikkailuja :)

Itselleni Gon on tuttu jo lapsuusvuosilta, vaikka en olekaan sarjista ennen lukenut. Gon nimittäin teki cameon Tekken 3-peliin. Hahmo oli sitäpaitsi suosikki taistelijani koko pelissä.. :) Epäselvää on vain miksi Gon halusi osallistua King of the Iron Fist-turnauseen :) Laitoin bonuksena vielä Tekkenissä olleen Gon-videon :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...