maanantai 20. tammikuuta 2014

Movie Monday #110 - Vuonna 2013 paras näkemäsi elokuva?

Pitkästä aikaa voisi tehdä tämän :) Listaanpa tähän nyt sitten huvin vuoksi kaikki hyvät leffat tältä vuodelta, jotka kävin teatterissa asti katsomassa :)
Hyvää maanantaita taas kaikille! Vuosi 2013 on päättynyt muutamaa viikko sitten ja niin on myös vuoden 2013 elokuvavuosi. Nyt on vain Oscarit jakamatta... Koska en ole itsekään kaikkia mahdollisia vuoden 2013 elokuvia nähnyt niin ymmärrän, että olisi varmasti liian vaikeaa vastata kysymykseen mikä on vuoden 2013 paras elokuva? Siksi kysynkin, että mikä oli paras vuonna 2013 näkemäsi elokuva? Jos pystyt jo ensimmäiseen kysymykseen vastaamaan niin hyvä, mutta virallinen haaste kuuluu, että mikä on vuonna 2013 paras näkemäsi elokuva? Eli elokuva saa olla miltä vuodelta tahansa. Ja vielä selvennettäköön, että jos mielessäsi on vuoden 2013 paras elokuva, olet toki voinut nähdä sen vasta tänä vuonna.
 

Elokuva, joka ei varmasti esittelyjä kaipaa. Gravity oli aivan mieletön kokemus! Ensinnäkin se, että jossain leffassa kerrankin 3D toimii aivan täydellisesti eikä koko ajan tunnu siltä että jotkin kohtaukset ovat olemassa vain 3D-efektin takia. Loistava juoni, Sandra Bullockin näyttelijän työ ja kaikki muukin toimi leffassa niin järjettömän hyvin! Nyt vaan odotellaan niitä Oscareita tälle!

Toinen suosikki on Hugh Jackmanin ja Jake Gyllenhaalin tähdittänä Vangitut. Vaikka leffan näinkin tämän vuoden puolella, lasken sen silti tälle listalle. Siis en muista milloin olisin viimeksi ollut elokuvissa siten, että koko yleisö pidättää hengitystään eikä päästä yhtään rapinaa, yskäisiyä tai puhetta koko leffan aikana. Huikea rikosjännäri! 


 Frozen toi pitkästä aikaa Disney-taikamaailman taas minunkin sydämeeni! 3D toimi ja suomenkieliset äänet toimivat siinä missä originaalikin! Kaiken kruunasi se, että kun saavuin ulos elokuvateatterista, oli synkkä, musta talvi muuttunut kauniin kuuran peittämäksi lumimaailmaksi, jossa elokuvan tavoin lumihiutaleet satoivat maahan hitaasti kimallellen! Plus taisin rakastua tuohon Kristoffiin.

Myös Suuri Puhallus ja Thor: the Dark World olivat huikeita leffakokemuksia vuodelta 2013, nyt vaan odotellaan mitä kaikkea tänä vuosi tuo tullessaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...