tiistai 15. joulukuuta 2015

Vuoden parhaat pelit top 5

En voi kutsua itseäni oikeasti "pelaajaksi". Tämä vuosi on vaan jotenkin ollut sellainen, että on tullut pelailtua paljon pelejä ja nyt tahdoinkin tehdä listan näistä joiden kanssa olen viettänyt aivan liikaa aikaa vuodestani! Tässä tulee Ruudukon pelit 2015 top 5!



#5 Star Wars: Battlefront
alustana: PC
julkaisija: EA

Tosiaan, kuten monet muutkin nörtit tämän maan ja kaukaisen galaksin välillä, myös minuun iski pahemman laatuinen Star Wars -kuume. Battlefront ja Battlefront 2 ovat minulle tutut pelit jo Playstation 2:n ajoilta, mutta nyt kun luvassa oli  HD-laatuinen, uusine planeettoineen oleva räiskintä, oli tämä lähes tulkoon pakko-ostos.
Alku takerteli aivan hitokseen tässä pelissä... Ostin heti ilmestymispäivänä, mutta sain pelattua vasta viikko sen jälkeen. Ihmeellinen bugi, jossa ruutu oli mustana, mutta peli pyöri taustalla vaivasi ja en vain keksinyt siihen ratkaisua... Onneksi sain paremman osaajan sorkkimaan asetuksiani ja nyt taas pelaaminen onnistuu!
Sinänsä Star Wars: Battlefront on ollut vähän pettymys. Räiskintäpelien pelaaminen ei ole sitä ominta alaani ja voin kuvitella, että kaikki CS-jonnet hakkaa mut sata nolla tuossa pelissä. Hahmoja on rajallisesti, samoten planeettoja. (Eiköhän näitäkin saada maksullisten DLC-pakettien muodossa...) Ihan hauskaa Star Wars -räiskintää, mutta minulla on vielä pitkä matka opittavana edes kohtalaiseksi pelaajaksi....



#4 Yoshi's Woolly World
alustana: Wii U
julkaisija: Nintendo

Voi ei onko mitään ihanampaa kuin lanka-Yoshi?? NO EI OLE!! Tämä peli on sopivan lapsiystävällinen ja ihastuttava. Seikkailu on hauskaa tasohyppelyä ja jokainen kenttä on erilainen uusine yllätyksineen. Yoshi ja Yoshin söpöt kaverit lähtevät pelastamaan lisää Yoshi-ystäviä!!
Wii U takkuaa vielä ja tulee aina takkuamaan siinä, ettei siihen ilmesty oikein kunnon pelejä. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, kunnianhimoinen Wii U on jäänyt aika raakileeksi. Yoshi's Woolly World on poikkeus siinä suhteessa, että sen omaperäisyys ja kaksinpeli-mahdollisuus tekevät siitä aika uniikin tasohyppelyn.
Bonuksena tähän se, että mukana tuli niin äärettömän söpö Yoshi-amiibo, etten kestä!



#3 Fallout 4
alustana: PC
julkaisija: Bethesda Softworks

Okei, nyt päästiin asiaan eli top kolmoseen. Nämä kolme peliä tulee olemaan niin kovat, että vaikea jopa laittaa järjestykseen! Tässä kuitenkin yksi vuoden odotetuimmista roolipeleistä: Fallout 4.
En ole koskaan aiemmin pelannut Falloutteja, mutta sen jälkeen kun rakastuin Skyrimiin, halusin kokeilla tätä uutta herkkua. Kaikki sitä ovat hehkuttaneet, joten pakko se oli hankkia!
Fallout kertoo siis maailmasta ydinsotien jälkeen. Itse vihaan kaikkia pelottavia örkkimörkkejä jotka juoksevat kimppuun tässä pelissä... Huudan kuin pikkutyttö ja juoksen karkuun kaikkia Ghouleja ja Deathclaweja... Kaverit vitsaileekin, että pitäisi alkaa striimaamaan jotta kaikki näkevät "hienoa" pelaamistani.
Fallout 4 yllätti minut todella positiivisesti. Seikkailu maailmanlopun maailmassa on jotain aivan uskomatonta! Kaiken kruunaa se, että pelissä voi kerätä sarjakuvalehtiä! Miettikää?? Oikeesi!!! Pidän jatkossakin tosin vaikeusasteen helpolla...



#2 Arkham Knight
alustana: PC
julkaisija: Rocksteady Studios

Tämä oli se peli, mitä on odotettu kuin kuuta nousevaa Arkham Cityn jälkeen! Siksi ei ollut ollenkaan kiva, että ensin peruttiin Arkham Knightin Wii U-julkaisu ja sen jälkeen jouduin odottamaan kuukausia julkaisun jälkeen, että sen PC-versio saatiin kuntoon... No odotus palkittiin.
Arkham Knight on pelisarjan kirkkain tähti, vaikka sen sivujuonet jäivätkin kakkoseksi edelliselle osalle. Tuttuun Gothamilaiseen tapaaan, Arkham Knight on täynnä Batmanin ja DC:n pahimpia pahiksia ja Batmanin on parempi hoidella kaikki ennen kuin halloween on ohi.
Juoni on jotain aivan uskomattoman hienoa ja grafiikat tajunnanräjäyttävät! En ole koskaan pelannut yhtä hienoa seikkailu peliä. Suosittelen ehdottomasti kaikille jotka edes vähän Batmaniä tuntevat, mutta kannattaa pelata Arkham Asylum ja Arkham City ensin läpi!



#1 Splatoon
alustana: Wii U
julkaisijana: Nintendo

Peli, joka tuli aivan puuntakaa. Peli, joka on pitkästä aikaa jotain uutta Nintendolta. Peli, joka koukuttaa! Splatoon on mielestäni vuoden onnistunein ja paras peli! Hauskat Inkling-hahmot, joille saat pukea hassuja ja tyylikkäitä vaatteita, ovat sympaattisia hahmoja. Tämä on sellainen räiskinstä, jossa minäkin pärjään!
Pelin idea on se, että pitää sotkea mahdollisimman paljon pelikenttää ja se joukkue kummalla on isompi alue maalattuna voittaa taistelun! Mukana on monia hauskoja "maalausaseita" kuten paintball-pistooli, sivellin, maaliämpäri ja tela (mikä on minun vahvuuteni). Tämän pelin parissa on vierähtänyt ties kuinka monta tuntia ja hauskanpito ei vaan lopu!
Nettipelaaminen on todella helppoa ja kivaa tässä, kukaan ei ole huutelemassa ja tuomitsemassa epäonnistumistasi kun voice-chattiä ei ole tässä olemassa. Tosin hyökkäysten suunnittelu on vaikeaa tämän takia, jos kumppanit eivät osaa tehdä tiimityötä.

Mutta joo, tämä on se minun mielestäni paras peli tältä vuodelta! Koska kaikkia kuitenkin kiinnostaa niin lisään loppuun vielä muutamat kunniamaininnat!




agar.io, selainpeli
Majora's Mask 3D, uusintapainos 3DS:lle
Fallout Shelter, mobiilipeli
Coming Out on Top, dating simulation



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...