perjantai 8. heinäkuuta 2016

Makeimmat Shiny-Pokémonit

Ohops! Olen saanut yhteensä 150 kommenttia teksteihini! Aika iso lovihan tästä muodostuu omista vastauksistani, muta who cares! Tiedättekö mitä myös on 150 kappaletta? No alkuperäisiä Pokémoneja tietty!

Koska en ole vähään aikaan (varmaan viikkoon) tehnyt mitään Pokémon aiheista päivitystä niin ajattelin nyt antaa teille sellaisen. Tälläkin kertaa vain Pokémon fandomin ympärille kietoutuneet saavat jotain tästä irti, muille pahoittelut itsekkäistä postauksista.

Pokémon peleissä on mahdollista löytää Shiny versioita lähes tulkoon kaikista Pokémon lajeista. Shiny tarkoittaa erivärillä varustettua Pokémon hirviötä, joka kimaltaa kohdatessaan. Hieman samaan tapaan kuin luonnossakin esiintyy albiino versioita eläimistä, ovat myös nämä hyvin harvinaisia ja haluttuja otuksia. Suuri osa Shiny Pokémoneista näyttää typeriltä ja paljon rumemmilta kuin tavallinen versio, mutta mukaan mahtuu muutamia aivan tajuttoman paljon makeampia värityksiä.

Itselläni on vuosien varrella kertynyt varmaan kolmisenkymmentä Shniyä (joista suurin osa vaihtamalla ja loput event-Pokémoneina). Vain Zubatin olen onnistunut pyydystämään aivan itse Shiny versiona, jopa kaksi kertaa. Ensimmäisen kerran Heartgoldissa ja toisen kerran Alpha Sapphiressa. Lucky me. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...